Idag

Idag var en sån där dag där jag bara varit instant irriterad utan att veta på vad. Att sen allt gått mig emot är en annan sak. Det blir inte bättre av att min nya Iphone suger batteri fortare än en flodhästbaby, att tankautomaten vägrade ta kreditkortet och att uppdateringar av såväl nya iOS som ATV-programvaran inte fungerar.

Att livet sedan bygger på den omöjliga ekvationen av en to do-lista som är längre än något annat gör ju inte saken bättre. Att det finns massor med kul saker att göra men innan dess måste mängder av annat fixas. Och att jag sedan får kämpa med ekonomi pga av att den byrå som jag gick genom för att ta ett LOU-arbete gått i fixa-så-man-slipper-betala-sina-räkningar kk gör inte livet roligare. Eftersom jag är en av dem som de-slipper-betala.

Hela dagen är ett enda stor ”fuck everything”.

På tal om ”fuck” – kolla in gamle CD-räven Boguskys Pinterest-board. Och jo jag har Pinterest. Såklart.