I ett moln av snö

Fin skiddag

Jag och Villiam var ute i Romme Alpin idag. En fantastisk dag. Klarblå himmel, ett par minusgrader och inte speciellt mycket folk i backarna. Visserligen är det en grym skillnad när det i backarna bara är konstsnö – det blir sockrigt snabbt men det var en suverän åkdag. Testade bland annat nya caféet nere i backen. Det börjar bli stort Romme Alpin.

Dock tog den slut lite abrupt. I ett moln av snö. Villiam gjorde en rejäl vurpa och när jag kom fram till honom trodde jag han brutit benet. Men det blev lite bättre så han kunde ta sig ner för egen maskin. När vi sen kom hem och tog av honom pjäxan så var fotleden jättesvullen. Akuten i Falun hade bråd dag idag. Men det gick rätt fort och nu hoppar han på kryckor med ledband som är rejält uttänjda och en kraftig stukning. Han är oerhört strong när det gäller sånt här. Hög smärttröskel och gott mod.

Day

Det innebar att jag fick åka ner själv till Palladium Dalarna och #daladevelop. Det blev bra ändå. Tio pers, ett riktigt kul demo, mycket nördsnack och jag lyckades sätta i mig en och en halv liter cola. Mitt projekt för kvällen var att sätta upp dotterns nya blogg. På egen domän och på min server. Precis som sonen har. Det blev gjort också. Försöker nu hitta ett tema som jag inte behöver koda om helt – hon har sina åsikter dottern…

Imorgon är det söndag (eller rättare sagt idag). Det är första arbetsdagen på veckan. Och jag har massor av kul saker att göra. Saker att fundera över, tänka på och saker att genomföra.