Swedens Finest?

Det är lätt att halka lite tokigt även som kändis. Katrin Zytomierska har det hett om öronen efter att hon lagt ut en rejäl tjottablängare (som Finest har plockat bort nu… men Google och vi skärmdumpare glömmer aldrig) om sin (fd) au-pair som ”hoppat av” i USA. Hennes kommentarsfält kokade över (634 kommentarer innan posten togs bort) och det är många bloggare som tar heder och ära av henne. Andra diskuterar det som ett strukturellt problem runt arbetskraftsinvandring. Eller så gör Aftonbladets Ledare en väldigt märklig guilty by association mellan Katrin och moderaternas arbetslinje. Det är typ Lisa Magnusson som har lite sans. Till och med gammelmedia hänger på och noterar att dödshot inte är så smart. I upprördheten är det ganska många som missar att en del är lite mer sarkastiska.
Sen kanske Katrin ska fundera över att självcensurera sig lite istället för att hota att censurera alla som inte tycker som hon.

Pernilla Wahlgren har lyckats att dissa Freddie Wadlings utseende och hans generella kunskap om musik och fått rejält med smisk i sina kommentarer. Jag citerar bara:

I Can Dig You When I Smoke My Cigarette