NYC under my skin

Vad säger man om New York? Det är inte ens stad utan ett sorts tillstånd. En feber, en puls som snabbt kommer in innanför huden. Det är en doft, en känsla mot huden. Jag minns den från femton år sedan och den kom på mig snabbt när vi landade i torsdags kväll.

En fantastisk resa med JMW. Inspiration, teambuilding och självklart upplevelser av mat, människor och mål. Det jag tar med mig är det som den fantastisk guiden sammanfattade New York med: innovation, diversity, nostalghia och change. Inget kan bli utan det andra: innovation behöver förändringsbenägenhet samtidigt som nostalgi eller säg minnen och en kontext behövs för att saker ska landa rätt. Utan nya vinklar, människor och motsatser så blir det ingen förändring och innovation.

Om du vill se mina New York-bilder så finns de på mitt flickr-konto och en Photo Session.