Bara att gilla läget

Det där med sömn är överskattat. Ibland fascineras man av hur saker liksom kan klumpa ihop sig: både livet, jobbet och allting. Det liksom kondenseras till ett enda nu. Det är ofantligt roligt, det rullar på nu igen men densiteten är hög. Sätter socialt liv on hold och sömn får bli när det blir. Andra lägger tid på att diskutera vidare på det jag skrivit: det pågår en ohyggligt intressant diskussion om retorik i bloggposten om Elaine Bergkvist.

Om bloggen ser lite underlig ut här och var kan det bero på att det är en del av plugins som inte är rätt inställda. Eftersom jag optimerar min tid så fick jag lov att be @mortfilesMortfiles om hjälp eftersom plötsligt slutade panelen och halva back-end att fungera. Och vårstädning och ominstallation var inte med på to do-listan. Fett jobb gjort av Jimi.

Men hur kopplar du av Deeped? Det gör jag inte. Eller jo, jag har helt enkelt börjat att göra musik igen. Garageband på Ipad är trevligt som fan. Extra roligt att båda barnen blivit eld och lågor och kör Garageband och använder min gamla SY22 som midi-controller.

Så slutligen: för att uttrycka det abrupt – I finally own my ass

I own my ass

Jag äger numera varumärket Deepedition. Och jag heter Deeped. Det är jäkligt skönt att det är klart. Nu seglar vi vidare.

– At this touchy thingy. Never mind the default.