Jetlaggad

Så galet trött. Inte så konstigt antagligen – igårkväll var jag helt förvirrad och dagvill eftersom jag på något sätt tappat en dag. Det gick bra att somna igårkväll och hela dagen fram till 14 kunde jag jobba och tänka: sen tog det liksom helt stopp…

Måste försöka att komma igång. Sonen är förbannad på att stora speldatorn inte fungerar och jag får inte ordning på det. Steam fuckade upp och efter ominstallation så stannar datorn efter några minuter – och då inte bara på Steamspel. Jävla skitdator. Den har fungerat halvdåligt hela tiden men jag har inte hunnit/orkat försöka få ordning på den. Nu kan jag inte ens ominstallera systemet utan att den stannar… skräpdator On/Off sålde till mig.

Sitter och försöker strukturera tankarna i trött-huvudet och ser Familjen Annorlunda och funderar varför det annorlunda handlar om familjer med många barn? Konspiration från kristdemokraterna? ”Titta, det går jättebra att ha många barn och med vårdnadsbidraget blir det mycket enklare och bättre, och kvinnorna blir kvar där de ska vara”. Pampers som sponsrar?

Eller mer seriöst: har vi hamnat i en situation där att ha fler än tre barn anses som onormalt? Och varför får vi inte se andra familjer? Varför inte en serie där man möter människor som valt att inte skaffa barn?

Normalitet är ett konstigt uttryckt.