Lucka 4: Twitterianer i Falun

Jepp. Lite senare kommer dagens lucka. En fantastiskt skön lördag. Sova lite och sedan fixa lite saker som aldrig annars hinns med.

Sen en sväng (med buss eftersom Röda Faran är på verkstad med ett trasigt virvelspjäll. Typ.) till Falun där @johannas aka Sicklyknitter och @octover hade tweetup aka julfika med en hoper twittrare – @selanna, @johannars, @marthanna, @ronnieritter, @diablosth, @smulgubbe – kom upp från Sthlm. En skön eftermiddag, en sån där jag för sällan tar mig tid till – att bara hänga med folk som är oerhört avslappnade att bara hänga med.

Twitter är fantastiskt på så många sätt – snabbt nyhetsflöde, möjlighet att filtrera mängder av information men också fabulös konversation. Och hela tiden är det digitala och analoga så sammankopplat: att mötas innebär att man redan på många sätt vet mer, känner igen mer och behöver inte uppleva den första tidens osäkerhet.

Tack ni som var där för en eftermiddag jag behövde.

Nu börjar en vecka som är intensiv, fylld av jobb och spännande uppdrag. Imorgon är det tillbaka i jobbselen igen.

Tweetup Roadtrip FalunRoadtrip Falun
Falun by nightBack on beyond