Roande när moralisterna går igång

Västerbottenskuriren har ett oerhört roande aprilskämt idag. Samma snubbe ska ha fått fyra barn med olika kvinnor. Välgjort, extremt icke politiskt korrekt och självklart är det en hoper moralister som går på det. Det är ju det som är ett perfekt aprilskämt:

Den sista är väl mest bara… korkad…

Resten av dagens aprilskämt samlar Lunarstorms gamle starke man Eriksson på Aprilskämt.se där du också kan rösta på årets aprilskämt. VKs lär vinna hårt iofs :). Bra är också de som blir metaaprilskämt: Nerikes Allehanda som pompöst förklarar att det minsann är slutskojat nu och samtidigt drar en artikel om en tio miljonersstaty av Daniel Westling är faktiskt skojigt. Det roliga är att man hänvisar till TU – vars VD Anna Serner nog idag inte tror på något någon säger :). Men vi som gillar henne får väl reta henne lite även idag :). Hon har ju själv bjudit på det:

Nån som än en gång misslyckas med det här med skämtande är @sj_ab: