Dagar i Dalarna

Jag har ett fantastiskt jobb. Stressigt, massor med resande och pendlandet till Stockholm med SJ kan ibland vara lite frustrerande. Men jag träffar en massa smarta människor, spännande kunder, jag har fantastiska kompanjoner och kollegor, och blir varje dag utmanad, får chansen att vara nyfiken och lära mig nya saker.

Nu har jag några arbetsdagar i Dalarna, för första gången på mycket länge utan att vara sjuk eller nåt annat utan helt enkelt inplanerade med att jobba med ett större planningjobb. Läsa rapporter, undersökningar, analysera och skriva målgruppsanalys, medieanalys och en grundläggande strategi. (Många skulle nog tycka det verkar oerhört trist men som planner är det julafton :)).

Att vara hemma är också en vinst. För jag får plocka fram frukost, väcka barnen, se till att de får kläder på kroppen, skjutsa den för tillfället kryckförsedda dottern till skolan, agera taxirörelse på eftermiddagarna, skotta snön när den (förhoppningsvis) fallit klart. Ni vet – all sån där vardag som jag som pendlare sällan är med om. Det är sån där vardag som när den är var dag ofta är irriterande men när man inte har den, och som jag, oftast sitter på ett tåg eller på ett hotellrum, faktiskt kan njuta av.