Pestsmittad

Jag känner mig en smula pestsmittad. Jag misstänker att jag har svinflunsan och det är nästan så folk inte ens vill prata med en i telefon :). Det är tungt att sitta och jobba idag. Det som kanske är mest irriterande är att man ändå är så där inte jättesjuk och inte alls frisk. Ett jävla limbotillstånd.

Hur länge ska man vara dålig i det här? Det är ju liksom rena konkursen för en egenföretagare. Dalarna är supersena med vaccin (såklart) och det hela känns minst sagt omuntert just nu. Hoppas att jag helt enkelt är på sluttampen på det. På onsdag morgon måste jag jobba.

Något helt annat:

Dottern kom hem idag och hade lånat en bok på franska. Och berättade glatt att hon tycker franska är ett vackert språk och att hon nu skulle lära sig det. Tänkte på vilken underbar inställning det var till lärande: att något är vackert så då skaffar man sig möjligheten att lära sig det. Naivt och passionerat. Vi borde nog lära oss det mer vi vuxna.

Det är sånt här som jag kan sakna när jag är så sällan hemma. Att möta de här plötsliga händelserna i deras liv.

Nu ska jag försöka ta ett tag till med jobbet.

Glöm inte att rösta på vår katt – och att tävla själva!

Glöm inte att tipsa om bloggar förresten. Fått en massa tips här.