deepeds syrliga

Om man fotar ett bröllop bör man åtminstone göra ett ok jobb. Det är väl inget nytt – men det här paret har alltså varit på 11 (!) bröllopsmässor och gissningsvis kollat in horder av fotografer och väljer en fotograf från företaget ”Fresh Images” från West Yorkshire. Godnatt värld. Och ytterligare ett exempel på att det är viktigt att skydda sitt varumärke – i hela världen. Fråga Melinda och Margie.

Ibland blir man chockad när man startar sin GReader:

Själv hade jag nog valt en bild på den nya JK och inte på den gamla men det är ju bara jag…

Mer märkliga saker. Jag undrar vem som är mest galen – piloten eller tvåbarnspappan (för övrigt försöker jag utröna varför antalet barn skulle vara intressant när en snubbe go berserk på ett plan…):

Vad var det passagerarna skulle ta på sig? Eller skulle de ta på sig? Blir man lugnare då? Är det så att piloten numera kör lastbil?

Det är skönt att inse att man i nästa val nog får rösta på sig själv, försöker få till en deal med Helmut Diezel att vi röstar på varandra – för onekligen har ett antal moderater nu visat att partiet består av a) dåliga förlorare b) foliehattar c) personer som inte kan läsa medieforskning. Här och självklart den här foliehatten.