Vissa gör allt för lite länkar :)

Jag vet inte men det här känns verkligen som ett rejält länkbete. Eller så har Olah Örtengren lost it. För det här är onekligen lite roande och oroande beroende på vilken planhalva man tror karln lirar på (och tyvärr börjar jag nog bli mer oroad än road). Att Johan på Knuff eller Bloggportalen skulle hålla på med någon sorts vänsterkonspiration låter lite som en riktigt snurrig idé för att få upp länkandet – eller som om någon rökt för många morötter.

Well. Roligt och vi kan väl bjuda på lite länkkärlek – om det är ett länkbete där karln väljer att vara foliehatt så kan man helt klart ge lite linklove. Och är han foliehatt på riktigt så kan man lugnt säga att han visserligen antagligen behöver hjälp men lite länkar kan han ju få.

Och tittar man på vilka som länkat till honom hittills så undrar jag om inte Olah får det lite jobbigt att förklara att han fått en massa länkkärlek från “röda bloggar”. Jag får väl helt enkelt väga upp det hela lite :)