Mogis i DN minsann. Hon verkar oerhört ledsen och nedtryckt.

Mogis fick en bra plats i DN idag där hon fortsätter att förklara sin utveckling av det svenska språket. Jag vet inte men jag anar att det kan ha en del med den här postningen att göra. Hon har också intressanta åsikter som kanske inte direkt lirar i linje med de som valde att kritisera mig för att vilja trampa på unga tjejer som bloggar (Mogis är nitton och det är inte så ungt faktiskt):

Bloggandet har där­emot exploderat bland yngre i 14-års­åldern. Det är inte alls bra, tycker jag. De borde tänka på sina betyg i stället för att lägga så mycket fokus på att blogga. De exponerar sig och förstår inte konsekvenserna av det. Det borde finnas en åldersgräns för att få blogga.

Själv tycker jag nog att vem som helst ska få blogga – oavsett vad de bloggar om, vem de är och hur de skriver. Att jag och andra sedan kanske känner att det inte är vår kopp te – är det verkligen att mobbas? Möjligen att vara lite ironisk och fånig. Känns som det här möjligen är mer nedtryckande mot unga modebloggerskor än att raljera. De ska enligt Mogis inte få tillåtelse att blogga ens.

Men vad vet jag – jag är ju enligt ett antal kritiker bara en medelålders gubbe.