En sån där osannolik morgon

Igår skrev jag om hur livet kan vara konstigt. Imorse när jag öppnade mailen så insåg jag att livet har ännu fler överraskningar på rad.

Jag kan inte säga vad det handlar om mer än att jag först trodde att någon skojade med mig, sedan fick jag frossa av nervositet och var tvungen att gå ut och röka samtidigt som jag läste det igen, sen var jag tvungen att maila mina två bästa vänner och förklara för missus. Sen ska jag försöka att få ihop ett svar som verkar någorlunda smart och vettigt…

Det är lite skrämmande, fantastiskt hedrande, oerhört otäckt och mitt självförtroende är samtidigt på tio och på noll. Det är en avgrund som öppnas och samtidigt rena vitaminkicken.

Uppdatering: Nej, jag kan inte säga mer. Ledsen men vad som blir, om något blir osv. så kommer ni få veta det.