deeped noterar…

…att Frida med sin Husmusen-blogg blivit cease or desistad av erotikbutiken Husmusen. Nu söker hon ett nytt namn och gör en tävling av det. Själv tycker jag att den där butiken med vuxenleksaker borde byta namn – mer märkligt namn har väl aldrig skådats… Låter som nån sorts halvporrigt försök att lyfta fram hemmafruar eller nåt…

… att jag själv har stort behov av en designer och WP-tema-fixare eftersom jag inte har tid att ta hand om utseendet på mina bloggar. Men jag har inga möbler att lotta ut :).

…den gamla nyheten om att Carolina Gynning gått ut och förklarat att hon ska sluta blogga (inse – det är en TT Spektra-nyhet … *suck*). Det intressanta är att hon inte gör det direkt – vilket väl vore det normala sättet om man är kränkt och upprörd utan “i slutet av juli”. Varför misstänker jag att hennes kontrakt med Stureplan.se går ut då och ingen vill ha henne som bloggare? Snacka om att bloggarna svalt ett väldigt blankt bete… Att några av hennes “banemän” går ut och drar gråtvalsen själva gör allt bara väldigt patetiskt.

…att Stockholmsprogrammet är riktigt ruggigt och att HAX och många andra skriver om det med den äran. Själv har jag liksom inte tid längre och det gör mig jävligt irriterad över sakers tillstånd. Samtidigt börjar det kännas som om det finns ett sorts ont genius bakom alla dessa inskränkningar av integriteten, jakt på frihet som inte är statligt subventionerad och jag hänfaller nästan till en lätt apatisk dystopisk känsla över att det fan är kört ändå. Maktlösheten är en rätt otäck känsla. Jag är inte i Sthlm imorgon annars hade jag demonstrerat jag med.

…funderar varför en text beställs, drivs igenom och sen inte publiceras på mer än en vecka. Den kunde blivit mycket bättre om jag fått fortsatt skriva på den ju…