deeped noterar…

…att Mary XJ skrivit en mycket bra genomgång av FRA-lagen ett år senare. Och i en gammal bloggpostning (se där bevis på långa svansen) påpekar Fröken Svår att vissa ibland verkar vara lite väl inkonsekventa ändå. Så är det säkert.

…att han själv startat en bildblogg i all sin enkelhet. Och jobbar för att under sommaren få ordning på sina digitala fotsteg.

…att ens behöva ställa frågan varför ett rovdjur plötsligt går till attack är rätt fårskalligt.

…att Irans högsta ledare onekligen bör vara beredd på att ta till metoder som vida överskrider sätt som såväl Kina som Irak använt för att slippa inse att demokrati är något som inte snyts bort när det väl är där. Att Expressens Mats Larsson sedan har en minst sagt intressant ingress är en annan sak:

I stället gav ayatolla Ali Khamenei dem fingret och en knuten näve.

Gav han dem långfingret liksom? Onekligen en intressant mulla…