deeped noterar…

… att det inte blev riktigt rätt när Qarlsson tänkte till.

Många ha senaste veckan försökt ge svaren på varför det gick som det gick i EP-valet. Tänker inte bidra med någon lång utläggning på vad jag tror. Däremot så finns en tanke och en reflektion kopplat till Piratpartiets framgång med många unga män som lagt sin röst på dom för att värna den personliga integriteten. Tänker på statistiken som kom härom dagen som visar att det är ofattbart många unga kvinnor som våldtas av unga män som de känner lite grann eller lite mer.

Och jag får inte ihop det – tycker unga män att integritet är viktig eller tycker de inte det???

Det är roande att läsa kommentarerna. Om man bortser från de som förklarar att fru Qarlsson (jepp hon stavar så) är en plain idiot och plattnacke så är det ett antal som kreativt gett henne ytterligare tips på liknande argumentationslinjer:

Vet du Annika att 80 % av alla som omkommer i en bilolycka har ätit tomater dagen innan. Ska inte du kämpa för ett totalförbud mot tomater? Det hade väl varit ett bra och enkelt sätt att spara många människoliv på.

Medelålders kvinnor röstar *både* på centerpartiet och vänsterpartiet. Herregud, nu får ni bestämma er om ni är socialister eller inte!!

1. En struts flyger inte. 2. En sten flyger inte. Slutsats: En struts är en sten.

De flesta som begår barnkidnappning är kvinnor i medelåldern. Jag får helt enkelt inte ihop det. Gillar kvinnor barn eller inte?

Våldtäktsmän bloggar får man väl lov att anta, vad säger det om bloggare?

jag har ocksa hört att de flesta kvinnor jobbar utanför sjukvarden. men samtidigt är ju de flesta som jobbar inom sjukvarden kvinnor? hur gar det ihop? var jobbar kvinnor egentligen?

Statistiskt kan man visa att det föds många barn i områden där det finns storkar. Kanske föreligger det kausalitet mellan dessa två företeelser? Jag och hela den vetenskapliga världen är tveksamma, men du synes ju kunna klarlägga hur det egentligen förhåller sig…

Ett antal centerpartister känner sig djupt kränkta. Många andra upplever det hela som ett bevis på att Centerns nya uttalanden om att integritet är viktigt bara är luft.

Adam Eltér försöker ordna redning i Qarlssons påstående och gör en approximation på att det var cirka 51 st av de unga män som röstade på PP som är våldtäktsmän.

Det är synd att andra centerpartister inte går in och försöker att styra upp diskussionen.

Och ignoransen från Annika Qarlsson tar nya höjder när hon uppenbarligen inte ens bryr sig att svara på det här inlägget i sina kommentarer:

Ni kan sätta 15 poliser att jaga fildelare (på heltid!), men min tjejs utredning lades ner efter någon vecka.

Tyvärr fungerar det inte riktigt när hon försöker förklara sig här och försök att slippa be om ursäkt här. För oavsett hur hon vänder sig har hon nu ändan bak. Och låter i det längsta bli att både besvara direkt kritik i kommentarsfältet och fr a faktiskt be om ursäkt till dem som faktiskt känner sig kränkta.

Mina råd till Qarlsson: Besvara, konversera, be om ursäkt, förklara och för diskussionen framåt. Strunta i de värsta trollen men var också närvarande i kommentarsfälten – som det är nu så är det hela endast en sorts megafon för dina mycket märkliga åsikter.

Uppdatering: Nu har skiten träffat gammelmediafläkten också – och Annika Qarlsson har fått stå som exempelpolitiker som knappast räknas till de skarpaste knivarna.

Reblog this post [with Zemanta]