Rensning i bloggrullen

insåg att det var dags att göra en sån där rensning av alla länkar i bloggrullen. Det här är de som försvunnit:

 • Resonerar.se och AlterEgo- vilket gör mig ont men någon har verkligen tagit bort alla fantastiska postningar från nätet. Jag ogillar sånt. Varför inte låta en persons blogg vara en plats att komma tillbaka till för oss som inte kan åka och besöka graven? Om Helenes barn läser det här: om ni sparat hennes blogg och behöver någon som tar hand om den så säg bara till. Jag har plats, jag tyckte om Helene och gör det gärna.
 • WTF? Clayton har lagt av med sin Adtothebone?!!
 • Bullshit Bulletin – där det inte hänt något på länge. Min regel brukar vara att om inget hänt på en månad så faller bloggen bort om det inte finns speciella skäl. Jag hoppas att min vän Fredric kommer igång och då säger åt mig att han är igång igen.
 • CeciliaW verkar ha försvunnit såväl från microbloggar som från bloggens yta.
 • Cree verkar ha gett upp efter alla dessa år.
 • David Inside the brain har bytt jobb och det verkar inte som om bloggen fick följa med.
 • Doris&Rita är också slut. Synd tycker jag. Kom igen!
 • *gnuggar mig i ögonen* Josephine har också övergett bloggen?!
 • Gittas svarta bok har inte uppdaterats på väldigt länge.
 • Gyrot har flyttat. Jag följer inte efter.
 • Inte för intet har försvunnit.
 • Joppejdi la av i maj.
 • Anna har (för vilken gång i ordningen) fimpat sin blogg.
 • Luckypunk har inte uppgraderat.
 • Mazamazamaza har stängt in bloggen bakom lösenord. Jag kan det inte.
 • Min egen Researcher är en smula trasig. Ska laga när jag får tid.
 • Skinhead Barbiedoll har också inte uppdaterat på en månad. Men har helt enkelt flyttat.
 • Style by MI är borta.
 • Syrran har gått bakom lösenordsskydd.
 • Annelie har flyttat Veckans Varför till Annelisan.
 • Vad är grejen har slut på grejer.
 • Valterego har flyttat. Ingen aning om var eftersom Blogg.se inte lyckas peta fram den andra.
 • Överskattat är borta.