Svensk Fondservice bör nog byta telemarketingbolag

Det är söndag eftermiddag. Det ringer. En person med jävligt dryg stämma förklarar att han ringer från Svensk Fondservice och det handlar om mina PPM-fonder. Jag påpekar att de ringt mig fyra gånger vilket han inte tror på och förklarar att han då hoppas att han är deras bästa säljare. Så frågar han ”hur har du det med dem då?” Vilka då? Nöteriet ökar liksom. Jag säger att jag gör mina val själv. ”Jaha… och det går bra.” Eh… ja, pucko liksom. Men jag säger ”jotack”. Då kommer liksom pricken över i-et:

äh du verkar inte så jävla bra så vi säger väl så *klick*

Jösses. Jag verkar inte så jävla bra? Nähä. Och sen slänger man på luren i örat? Jag har sagt det förut och säger det igen: telemarketing har förstört möjligheterna att faktiskt skapa vettig konversationsmarknadsföring via telefon på grund av idioter som sitter och ringer. En del väljer gärna att skylla det på kunderna men hallå – du ringer min privata telefon på en söndag och frågar inte ens om jag har tid och sen dissar mig som ”inte så jävla bra”. På vad?

Det blir ett litet mail till kundservice om det här.