Testar Livewriter och gnäller över bredbandet

Det här skrivs i Live Writer som jäkligt sömlöst verkar koppla till bloggen. Sitter på min lilla hp 2140 och det känns onekligen som en möjlighet då webbrutan inte är den största. Det är verkligen ingenting som är stort på den men den är jävligt fräck och jäkligt bärbar. Synd att mobila bredbandet är så stort och fult – när jag skaffar en ny mobil får man kanske köra blåtandsuppkoppling för att vara riktigt snygg :).

För övrigt har jag en dag hemma. Varit och träffat ett gäng smarta människor som kanske kommer bli en av mina “klaner” framöver. Spännande tankar och intressanta personligheter.

När jag kom hem och skulle börja jobba så visade det sig att det inte var så jävla lätt… Bredbandet låg nere och när jag satte mig på hemmakontoret så fungerade inte mobila bredbandet heller. Det är kanske ett mindre problem men inte om man ska administrera och försöka komma åt sin internetbank…

Så nu får jag helt enkelt vänta med det och försöka hinna med det jag behöver hinna med utan ett alltför hett bredband (mobila bredbandet kilar på som ett gammalt 33.3 modem).