Påskaftonsjobb

office nomad #2, originally uploaded by deep.ed.

Jag och dottern gick iväg till lekparken på ön. Själv har jag skrivit krönika för Resumé inspirerad av mitt gamla liv som teolog och mitt nya liv som konsult inom sociala medier :). Det är inte varje dag man kan sätta jämförelser med Jesus och en själv ;). Det är fantastisk vår, det är varmt och det luktar gott – en skön blandning av jord, rök från folk som eldar skräp (helt ärligt fattar jag inte den grejen egentligen – varför elda upp saker på sin egen gräsmatta liksom) och vatten. Sonen och morfadern har dragit iväg och golfat, missus och svärmodern är ute och motionerar.

Det är onekligen ett nytt liv att vara egen. Jag kan inte sucka och gnälla över dålig planering från projektledare längre. Jag vet vad jag behöver göra och får se till att göra det oavsett om det är påsk, jul eller whatever. Det är det här som är livet nu.