Nej TV4. Robinson är dött.

Jag kollade Robinson. Tyvärr – den nya ”skitiga” mer hårda versionen är inte roligare, bättre osv. Linda Isacsson, den fd äventyrerskan – numera lattemorsan – försöker vara stöddig. Kvällisarna gör allt för att göra Robinson till en grej.

Tyvärr, nej. Det går inte att ladda ett gammalt format. Det känns gammalt, det känns som om man sett allt förut. Det är ett trött format.

Några har påpekat att två deltagare är från Åkersberga men det är några från andra ställen också. En är  från Gesunda i Dalarna. Det är fascinerande att inse att folk ändå förstått att dra nytta av ”kändisskapet”.

Uppdatering: Saom väljer en mer verserad approach och menar att självklart kommer det att i slutänden bli intressant. Jag är fortfarande skeptisk. Läsarna hos SVD är däremot negativa.

Reblog this post [with Zemanta]