Noterat

Ulrikas första krönika är bra. Det ger en onekligen en utmaning när jag om nån vecka ska få ihop 2500 tecken. Det hela har dock förvirrat Martin:

Två Expressen-profiler vinner Aftonbladets bloggpris. Till galan hade TV4-journalisten Jenny Östergren lånat ut sig. Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg, å sin sida, skriver i dag en stor artikel på Expressens kultursida. DMs konkurrent tar in gästkrönikörer som jobbar på byråer de ska bevaka.

Det där sista är alltså Good, jag och några andra. Jahaja. Blir det stopp för debattartiklar för alla byråarbetande människor nu?

Essa kan skriva en historia. Man blir liksom trött bara av att läsa. Och road.

Det här blir väldigt roligt:

[Twixdagen] kan bli bra. Men känner oro för hur intressant det är att ha en heltwittrande riksdag. För normala människor menar jag, inte för andra politiker. Vilken väljare bryr sig om heltidspolitikern Anders Ygeman håller ett seminarium för sina egna partikamrater?

I alla fall om man läser resten av hennes blogg… (exempel…)

Ojoj. FI kanske blir Feministerna. Får vi sedan se Nya Feministerna? Tycker det här onekligen är ett intressant uttalande:

Osäker på om väljarna har förstått att feminismen är en egen politisk ideologisk utgångspunkt, precis som socialism eller liberalism. Är ni mogna för det steget? Är det dags för Feministerna att ta steget in i politiken?

Har jag förstått det rätt att om en liberal är feminist så är det ungefär som att en moderat också är socialdemokrat?

Det här är jävligt trist. Förhoppningsvis dyker Torb upp någonannanstans på någon annan blogg. Annars får han gärna skriva reklam på Researcher. För han är nästan irriterande klockren:

Vad vi och världen behöver är färre men mer originella idéer. Idéer som är grundade i verklig kunskap, idéer framsprungna ur korrekta insikter. Men det stannar inte där: idéerna måste också genomföras och bli verklighet.

Isobel sammanfattar ett debattprogram. Det räckte med den sammanfattningen. Knark är onekligen ännu inte möjligt att debattera i svensk TV.

Lotten har varit på bloggträff. Och jag undrar om det kan handla om åldern hos bloggarna som gör att hon ger följande beskrivning :):

Till nästa bloggträff ska vi banne mig göra en lista på lämpliga lokus med öl, vin, kaffe, mat och lämplig akustik. Bloggare har nämligen enligt de senaste, vetenskapliga rönen selektiv och dålig hörsel samt pratar med icke justeringsbar volym.

Själv har jag tidigare påpekat att det här med ”grooming” och ”gromning” blir mest förvirrande. Visserligen handlar båda saker om företrädesvis män men i övrigt har det lite med varandra att göra. Schmut påpekar det också.