Jag är helt enkelt väldigt förväntansfull

Jag har suttit och läst igenom de nomineringar som kommit in på min egen lilla bakvända bloggtävling och är fascinerad och glad:

  • Jag kommer inte att ta bort någon nominering. De är fantastiskt bra gjorda och kommer att behöva väldigt lite ”handpåläggning” för att anonymisera bloggen som de handlar om. Några har missat att det var just att skriva på ett sätt att den nominerade bloggen inte kan identifieras som var grejen :).
  • Jag kommer faktiskt att nominera en egen blogg – däremot tänker jag inte rösta i tävlingen. Helt enkelt för att det blir ännu mer spännande då…

Det har kommit in femton nomineringar allt som allt. Det är lite för lite. Jag tänker sätta ett minimum på 25 nomineringar. Dels blir det ett större urval då och dels blir det roligare att läsa. Jag hoppas att ni helt enkelt nu hjälper mig att marknadsföra tävlingen lite – lite länkkärlek har ingen dött av :).

Vill man läsa mer om själva tävlingen (för nytillkomna läsare) så finns tidigare postningar här och här.

För att rösta går man till formuläret här.