Microblogg på riktigt

Jag bara älskar idén från Niklas JNanoblogg.se – ett ord säger mer än en massa kommentarer. Ett ord skapar egna historier och tolkningar hos den som läser. Läser jag “Alvedon” så har jag själv att fundera över om josephzon är bakis eller har feber. Eller när clas skriver “Påfredagskvällenbubblardetiblodet“… Man funderar ju – har du inte nog med barn Clas? :)

Det blir den totala statusraden!

Följ mig på Nanoblogg.

(jag finns självklart också på Twitter och Bloggy. Jaiku loggar jag däremot in på alltmer sällan.)

För övrigt vill jag önska alla nominerade lycka till inför morgondagens Stora Bloggpriset. Jag är ledsen att inte kunna vara där.

Uppdatering: Sen att man få leva med diverse barnsjukdomar är ju en annan sak…

Uppdatering: Jag säger som Fredrik – ta och lugna sig lite: nanobloggning är kanske inte den största trenden i världen kära Expressen :). Just nu är det lite sjukt mycket att alla ska hoppa på precis allting. Får nog ta och publicera en postning om att vi snart hamnar i en situation där sociala medier är en lösning som söker sitt problem… Min käre vän Studiomannen tycker precis tvärtom än mig om  nanoblogg.se – även om han gör en fin nanoblogg här. Måste bara tillstå att det här är väldigt fel käre Peter:

Folk är helt enkelt för jävla korkade. Tidningsjournalister är korkade. Niklas Jakobsen är korkad.

På del ett ger jag honom rätt: folk är korkade. På del två så är det väl så att tidningsjournalister (och även andra journalister) är som folk är mest ;). Vad gäller Niklas så håller jag inte med – det är en rejält smart ung herre med skägg. Och det är smart att ha skägg. Så det så.

Bild 53

Att jag sedan vet varför käre Peter inte gillar nanobloggandet är en annan sak. Det finns få av de som jag kallar mina vänner som snackar så mycket som honom – att Studiomannen skulle blogga enbart med ett ord är ungefär som att Volvo skulle lyckas skapa en bil som inte känns som en traktor, att Siewert Öholm skulle bli libertarian eller att prinsessan Madeleine skulle visa tuttarna. En logisk kullerbytta helt enkelt :)

Men du vet att jag älskar dig ändå Peter!

Reblog this post [with Zemanta]