Best posts on Deepedition from Nov 2008

Too many posts to handle? If you missed out on a great post from last month, here’s a quick digest of the top posts that you may want to check out:
 • Det här med att vara privat och personlig
  Posted on Sunday, November 23rd, 2008 in deep.blog – Comments: (35)
  Jag försöker att skriva personliga poster. Sånt där som handlar om mitt privata liv. Om livet som radhusägare, tvåbarnsfar och Borlängebo. Om vad som händer, om mer vardag och inte så mycket tyckande, drivande av frågor mm. Men jag tar bort dem allihop. De känns meningslösa, innehållslösa. Jag har helt enkelt blivit en dålig vardagsbloggare, en kass dagboksbloggare.
 • LMAO
  Posted on Wednesday, November 19th, 2008 in deep.er – Comments: (6)
  Remember. Jag var i Norrköping i lördags. Pratade sociala medier för Centerpartiet.
 • Lottens utmaning
  Posted on Thursday, November 20th, 2008 in deep.ed – Comments: (2)
  Lotten har utmanat mig på frågor om första gången.Frågorna är omöjliga att svara. Jag kommer fan inte ihåg.Sorry.
 • Lädernunnan piskar IPRED-kramarna
  Posted on Friday, November 21st, 2008 in deep.er – Comments: (19)
  Jonas Almquist, Lädernunnans gamle frontare och en man som tidigt tidigt insåg nätets storhet och la ut sina projekt på olika pre-Myspace-sajter väljer att skriva en lång initierad artikel i Aftonbladet där han helt enkelt piskar på de 37 artisterna, IFPI, skivbolagen och Alliansregeringen. Med logik och stenhårda smällar:Om man inte heter Benny Andersson eller Per Gessle, kommer musikinkomsterna från något annat ställe än radio, tv, affärer, frisersalonger osv.
 • Rothsteins dåliga vetenskap
  Posted on Tuesday, November 18th, 2008 in deep.blog – Comments: (10)
  Image via WikipediaAugust Strindberg var sällan speciellt rumsren. Förutom nu efteråt. Själv undrar jag över hur Bo Rothstein skulle se på Strindberg vars böcker knappast tog avstånd konstant mot allt som enligt Bo är fel.
  Jag har härmed valt att också citera en del av brevväxlingen trots Rothsteins försök att förklara sina brev som skyddade från andras insyn.
 • Tack Jack
  Posted on Saturday, November 22nd, 2008 in deep.blog – Comments: (14)
  Som en del sett så låg den här och de andra bloggarna nere. Det berodde på att bandvidden för mitt konto hos Oderland tagit slut.Genom åren har många frågat varför jag inte flyttar mina bloggar till billigare webbhotell. Det beror på Jack. Jack på Oderland är en klippa. Vi har då och då fightats eftersom fr a Researcher var en av de tidiga bloggarna som kördes via WP på en rätt gammal server – och som då och då, på grund av hög trafik också kraschade saker.
 • Två sidor, två fraktioner, två kön
  Posted on Thursday, November 20th, 2008 in deep.core – Comments: (0)
  En diskussion runt jämställdhet har initierats hos Bison. Mymlan har lagt till ett annat perspektiv. Mine goes to eleven har också skrivit om det.Tänkte på det idag när magasinet Dorian landade på fikabordet på jobbet. Det tittades på halvnakna killar och kvinnorna skämtade om både det ena och det andra. Vi diskuterade och insåg alla att samma förhållningssätt hade inte varit ok om det varit ett nummer av Café eller Slitz.
 • Ännu en årsdag
  Posted on Friday, November 21st, 2008 in deep.ed – Comments: (6)
  Det är sju år sedan jag blev sjukskriven idag. Det är en rätt surrealistisk årsdag att fira men likväl som att man firar sin födelsedag kan man kanske fira en sorts dödsdag för ett gammalt liv. För oavsett om jag led och människor i min närhet fick lida på grund av mig så var det också början på något nytt.
If you enjoy the content on this site, please make sure to subscribe to the RSS feed.