Söndag i soffan

Förutom att ha ont i magen så har jag försökt att pilla lite lätt med bloggen. Översätta tema, lägga till några trevliga plugins. Plötsligt verkade det som om jag gjort något rejält dumt eftersom Deepedition plötsligt vägrade släppa in mig ens i Dashboarden.

Något roande innan jag fortsätter: Stumpan aka Mamman aka [censur] har en fullkomligt fantastisk metodik i sitt bloggande. Hon skrev en kritisk postning om föreläsare. Jag kommenterade men hamnade i moderation och självklart som vanligt blev mina kommentarer raderade (men jag gjorde skärmdump). För dem som hängt med ett tag vet att det är meningslöst för vissa av oss att egentligen försöka att kommentera hos henne: oavsett vad vi skriver. Därav både skärmdump och bitskhet. Nu ramlar hon ut med en ny postning där hon kommenterar min kommentar… som hon inte släppt igenom! Fascinerande… (att jag sedan råkar hålla med henne är väl ingen idé att skriva i hennes kommentarsfält).

Läste också Sofias genomgång av ett år med The Real Mymlan. Grattis på födelsedagen! Och förresten: gå in till Tyskungen och rösta på Bumps Solrosland. Visst Mikebike du är bra men Bump är bättre :).

Själv har jag dålig koll på när mina bloggar faktiskt startade. Det är dels fluktuerande beroende på hur man räknar och dels helt enkelt lite knivigt eftersom de s a s transformerats genom årens lopp. Researcher är idag inte vad Researcher var när de första postningarna skrevs 2002 (finns inte kvar). Deepedition har förändrats konstant. Ibland är det min personliga dagbok, ibland politisk pamfletteri, ibland nåt annat. Att för mig säga vad som är bäst är inte möjligt; Deepedition har 3843 postningar. Vilken är bäst av dem liksom? Jag har ingen aning. Så jag frågar er:

Vilka postningar anser ni vara de bästa som jag gjort på Deepedition?

Jag menar specifika postningar – så kan man kanske få någon vettigare ”best of” än antal kommentarer eller antal lästa eftersom det första är postningarna runt Troll™ JPA och de senare oftast beror på ett förfluget könsord som ger en jäkla massa googlejuice.