RvdB är i bloggbåten

Innan jag skulle gå och sova så kollade jag runt lite på de sociala nätverken. Och fastnade för ett statusmeddelande:

Facebookstatusmeddelandet

Jag blinkade till ett par gånger. Och självklart var jag tvungen att kolla vad det hela handlade om. På Vandenbrink.se har alltså Rolf van den Brink valt att börja blogga. En person som kanske inte alltid varit en av de största tillskyndarna av bloggande. Trots det var han en av de första att starta en bakom-scenenblogg på ett svenskt media. Där Martin Schori fortsätter den DM:ska bloggskepsisen och kritiken mot bloggare – i deras egen blogg1.

Det jag oroar mig för är nu att RvdB ska bli så där ensam och isolerad som vi andra är… Sen väntar jag på ett par faksimiler.

Ps. Jag förstår inte riktigt det här med att hans blogg har någon sorts likhet med en viss branschtidning som han själv var med och startade – mitt vänskapliga tips: då vi ju skakat tass och allt, är att släppa kajen och ro ut i dammen för sig själv. Eller fråga nån som kan göra det riktigt snyggt :) Ds.

Andra bloggar om: , ,

  1. självklart skulle jag aldrig påskina att det hela mest är som att kritisera bilismen sittande ensam i en stadsjeep… []