Fatigue fatigue

PGW frågar om jag gått under. Nej, inte riktigt.
Men det är många saker som måste tänkas på och väldigt lite tid över till det som är roligt. Jag hinner inte läsa speciellt mycket just nu utan det är konstant produktion och tänkande.
Sen så känner jag av en blog fatigue – tröttheten på allt som borde bloggas, och allt runt bloggarna som borde göras. Det blir ett jävla berg som är svårt att ta sig över.

En sak som gör det är också att det som händer runt mig inte är bloggbart. Ju mer känd bloggen har blivit desto mindre personlig känner jag att jag kan bli. Kanske är det tillfälligt eller så får jag helt enkelt börja om mer anonymt och någon annanstans :)

Det som jag lärt mig genom åren är att det bara är att ta sig igenom. Jag kan fortfarande känna för att fimpa bloggar, sluta totalt men jag vet att det går över. Saker förändras alltid och jag kommer tillbaka.

Andra bloggar om: , , ,