Bloggutseende

Man kan ju kanske inte anklaga deepedition för att vara direkt överlastad med grafisk grannlåt. Dock funderar jag på hur nästa version ska se ut. Det börjar verkligen bli dags för en remake: dels är temat så gammalt att det inte fungerar med widgets, dels måste det rensas och hittas lite nya takes eftersom tjänsteutbudet har utvecklats och mashupsen gör att bloggen är mer än bara sina postningar.

Så min fundering till er: vilka är de snyggaste (wordpress helst) bloggarna ni vet? Och då handlar det inte bara om lull-lull utan lika mycket om läsbarhet, navigation, oväntade lösningar.

För min del älskar jag Russel Davies blogg, inte bara för att han är en briljant planner och har en fantastisk hjärna utan också för att den är så clean att det nästan gör ont. Samtidigt gillar jag invecklade teman som det här.

Ps. Jag har inte glömt blogghandles men har inte haft tid och skulle vilja ha ännu lite mer input. Stöt på de bloggar som ni läser som har udda namn och handles och be dem berätta sin story. Ds.