Imorgon börjar riksdagen…

… och Reinfeldts förhoppning om att FRA-diskussionen skulle blåsa över infriades inte. Det känns som om politiker löper gatlopp nu. Gårdagens dokumentär om FRA-lagens tillkommelse och den oerhört märkliga debatt som fördes i gårdagens Agenda visar att det i slutänden blir en rejäl strid.

För dem som är i Stockholm imorgon så börjar demonstrationen på Mynttorget 10.30. Göteborg demonstrerar på Gustaf Adolf Torg 18.00 och malmöiterna gör sina röster hörda på Möllevångstorget 17.30.

Att Reinfeldt och resten inte ännu fattat att de fullkomligt hoppat i galen tunna är fascinerande. Rent faktiskt kommer en genomdriven signalspaningslag kosta dem makten. Det är fullkomligt vansinnigt.

Uppdatering: Bambusning kommer att ske. Kolla på Björn Falkeviks kanal.

Andra bloggar om: , ,