Att be om ursäkt är inte JJs starka sida

Hela TPB-diskussionen runt FUP:en som torrentats, är vansinnig. Det går faktiskt inte att säga så mycket mer än att media visar hur fullkomligt ointelligenta man är en masse, eller så fullkomligt ignoranta i att faktiskt berätta sanningen – även om det innebär att storyn inte blir lika juicy. Nu senast är det Janne Josefsson som använder SVT Debatt till att leka kvällstidningsjournalism. Visst: nån sorts ursäkt kan skönjas men läser man slutklämmen så är JJ inte ett dugg ångerfull. Läs hellre den långa och mycket välskrivna postningen hos Peter Sunde. Det är pinsamt att media valt att sälja ut sig. Janne Josefsson, jag ber om ursäkt för urvalet, horar för att spela en dumopinion i händerna.

Satt och diskuterade medias utveckling och tyvärr är det nog snarare att scoopjagandet kommer att bli än värre då traditionella mediers affär hotas av de nya mediernas nyhetshunger.

Uppdatering: Jenefeldt har skrivit om det här precis som många andra.

Andra bloggar om: , , , , ,

Reblog this post [with Zemanta]