Techworld borde plugga in

Man blir fasen lite deprimerad över den minst sagt skrala lista som IDGs Techworld lyckas få ihop när det gäller plugins för Firefox. Mitt tips är att ni går iväg och rotar själva bland alla plugins. Och jo: GreaseMonkey är jävligt potent – men för oss som inte orkar pilla med egen kod kan jag tipsa om färdiga scriptplugins: Better Gmail, Better Flickr och Better GReader. Den sistnämnda gör Google Reader till den ultimata RSS-läsaren. Andra plugins värda att nämna är den som Lemonad skapat för Jaiku, som lägger till en mängd funktioner: Jaikungfu (ladda hem härifrån). Andra plugins jag inte kan vara utan är: Delicious Bookmarks för att enkelt kunna droppa länkar till min delicious-samling (om ni missat det så har del.icio.us blivit delicious.com med extremt högre funktionalitet). Mouse Gestures Redox: visserligen mindre viktig idag när jag ungefär 65 % av datortiden sitter med styrplattan men med mus väldigt smut. Speed Dial är perfekt för att snabbt plocka upp såna där sidor man ofta går till, och genom grupperingarna har den blivit den enda lokala ”bokmärkesfunktionen” för min del.

Vilka är era favoriter?

Andra bloggar om: , , , , , ,