Så otroligt vältajmat

Tyvärr förstår uppenbarligen inte Abd al Haqq Kielan att han går helt andra krafters ärenden: krafter som annars förklarar att en viss sorts avlyssning kan skydda Sverige mot “terrorister typ Al-Quaida”…

Men man måste ge FRA-anhängarna credd för att de äntligen börjat att använda lite mer kvalificerat motstånd än hittills…

Uppdatering: Mymlan skriver bra om det faktum att polisrapporter kanske inte alltid är de mest tillförlitliga och Josh avlyssnar tidningsredaktionerna. Svensson med dollartecknet påpekar det jag faktiskt också gått och lurat på: den påstådda muslimen som Abd al Haqq Kielan försvarar indirekt var mest intresserad av att gå på Pride, och valde att sno en plånbok för att sedan köra en utpressning mot en annan person: alltså begår väl den personen en hoper brott mot Koranen. Men närå, det är värre att någon blivit klassad som muslim…

Uppdatering: Drottningen glidtacklar (jag har insett att vi närmar oss OS – mitt språk börjar att fyllas av sportmetaforer) Abd al Haqq Kielan här. På morgonen har jag skickat Camilla L en hälsning och hon håller onekligen med att det hela är mycket vältajmat. Det är lite underligt att en sån person som Svensson, som själv var med under Göteborg 2001 väljer att tro på en polisrapport.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,