Ronnie har kapat Belindas blogg

Jag tror egentligen att det är väldigt väl uttänkt men det är roligt ändå: Ronnie Sandahl har tagit över Belinda Olssons blogg och skriver på hennes sätt under hennes semester. (via Mymlan).

Just ”barnvakteri” och semestervikarierande på bloggar är rätt intressant, Jonas Morian annonserar i sann socialdemokratisk anda ut en vikarieplats för fjärde året i rad. Dels visar det att det finns ett reellt behov av att hela tiden uppdatera en blogg (för att inte bli bortglömd, för att hålla momentum etc.) å andra sidan kan det också innebära att bloggen blir mindre stringent när det personliga tilltalet från bloggaren fragmenteras av flera andra röster. Behovet som en del upplever tror jag ligger i att det fortfarande är försvinnande som använder sig av RSS-läsare och prenumeration av feeds.

Åter till Belinda och Ronnie. Det vore iofs kul att göra en sorts utbyte där bloggare med olika stil skriver på varandras bloggar – som man uppfattar att just den bloggaren skriver. Exempelvis: tänk om jag och Ulrika Good bytlånades blogg ett tag? Det skulle nog bli riktigt… intressant läsning :). Eller att Blogge och Hedgehog bytlånades blogg…