Noteringar under hårslitande

Jag sitter och försöker hitta ett sätt att ha något vettigt att säga på fredag. Annika har liksom briljant gjort det i den preso hon ska hålla… Jag ska nog hålla mig till knyppling eller nåt :).

Så istället startar jag min stackars blogg. Som jag tidigare sa: det börjar bli oroväckande sällan som jag faktiskt operativt gör det jag numera tjänar en del pengar på att prata om (eller jag och jag: min byrå). Frågan blir alltid om det är själva bloggandet som gjort nytta – eller att jag läser en jävla massa konstiga saker om saker som gjort det.

I vilket fall som helst: en del inlänkar syns bara i WPs Dashboard. Och jag hittade den här (eftersom jag inte hunnit läsa några bloggar på länge heller…). Och rodnar lite klädsamt. Men för att återknyta: utan bloggarna hade vi aldrig kommit i kontakt med varandra, jag och Ulrika.

En annan som återkommit, och gör det med ett briljant inlägg som kanske förvånar en del är Ms Garbo. Det är alltid lika roande när hon dundrar igång sina gamla teknikerkunskaper.

För övrigt är det (o)roande att Göran Persson blir utnämnd till Årets mäktigaste PR-konsult. Oroande för PR-branschen. Roande på samma gång. Roligare är det här:

33. BJÖRN MELLSTRAND
Titel: vd JMW
Inkomst: 509 200
”Stigande maktspelare som har lyckats bygga en lönsam byrå av ingenting och dessutom blivit ett branschansikte.”