Noterat

När journalistiken tar lite paus. Då slår Karolina Fjellborg till. Ibland undrar man om inte kvällstidningarna snart gjort sitt.

Om det fortfarande i går fanns tittare som misstänkte att ”Körslaget” var riggat, och föremål för TV4:s illasinnade röstfusk, så borde även dessa ha blivit omvända när det visade sig att det blev Markoolio som fick gå.
För om TV4 verkligen fifflade med telefonrösterna så hade de ju knappast plockat ut den enda människan som har någon som helst udd och komisk talang ur ett program som i övrigt är nästan frikyrkligt präktigt.

Tänk om det är så att folk är trötta på det komiska men samtidigt väldigt tillrättalagda och söker mer autencitet? Och att man faktiskt insett att det är musik det handlar om: och att den som sjunger bäst bör vinna? Nej just ja. Fjellborgskan är tondöv.

Kyrkan kör PK-spåret. Sältan är borta.

Det här stora vattenkriget i Stockholm verkar ju kul. Men det är fan till att en general för ena laget avslöjar sin taktik redan några månader innan:

Vårt starkaste vapen är nog Lidingö Special Boat Services som kommer landstiga med båtar och ta Syd i ryggen

Uttrycket partipiska får en direkt förklaring när det kommer till Sverigedemokraterna:

Styrelsen anser att Stoneblaster offentligt har fört fram kritik mot Sverigedemokraterna och därmed skadat sitt parti.

Journalistisk objektivitet? Financial Times ledare väljer att ställa sig bakom Obama. Just det – en ledare. DN har uppenbarligen problem med att skilja mellan ledarnas subjektivitet och den redaktionella objektiviteten. Förklarar en del onekligen…

sägs det att Spettets Vänner är en myt. Och att det likväl är en myt att stockholmare och örebroare vill bli av med Skåne. Jahaja…