Lite noterat

Åkte ner och handlade jeans. Fastnade hos kompisen som äger Carlings och pratade bort någon halvtimme. Det var faktiskt rätt skönt.

Kollar Rapport. Ventelo ligger illa till. Trist för en massa av mina kompisar som har lurats av dem. Och än en gång: telemarketing företagen har förstört en perfekt kanal.

La mig en sväng och läste lite feeds.
Roligt är att PM och Leo kommer ihåg Niklas Darkes ”Där är Greider?”-blog.

Köksveckan hänger ut Realtids VD och hans något bryska sätt mot sina kunder.

Realtids Ian Hammar gör en riktigt slemmig öppning på en artikel om RNB:s aktienedgång:

Den sjunkande aktiekursen i klädföretaget New Wave har gjort att förre infrastrukturministern Ulrica Messing fått se sin nya man Torsten Janssons miljarder i företaget försvinna.
Värdet på Janssons aktieinnehav i New Wave har fallit med cirka en miljard kronor sedan aktiekursen toppade på knappt 90 kronor för ett år sedan.
Det överensstämmer ganska exakt med den tidpunkt när han lämnade in ansökan om skilsmässa från sin tidigare fru Marita, för att vara med Messing.

Lika galet men från andra hållet visar när genusforskarna tror att genusfrågan är The Grand Unification Theory. LouiseP tar, som vanligt briljant, hedern av dessa knallpulverfeministiska fundamentalister. Läs den postningen och inse att vissa verkligen fastnar i sina egna tankar…

Det verkar som om Alliansen skiter i det här med personlig integritet och liknande. FRA-lagen verkar gå igenom. Om jag hade tid skulle jag rasa lite men jag överlåter det åt andra: läs mer hos Alter Ego, Opassande och gå vidare därifrån.

En otäck men bra artikel om verkligheten bakom ekonominyheterna.