Snabbt noterat

Tio i åtta är jag uppe och kokar kaffe. Fyra och en halv timmes sömn. Sen försöker jag rusa igenom senaste veckans papperstidningar som travats på hög. Hinner inte halvvägs. Lägger till lite smarta citat i min Tumblr med hjälp av min Ipod Touch. Kan säga att den används mer som läsplatta än som musikspelare för tillfället. Och jag börjar bli snabb på att skriva på skärmtangentbordet. När det gäller IpodT så närmar jag mig ett jailbreak eftersom Jocke hittade det här programmet:

Snacka om att det känns som ett program perfekt för en gammal trummis.

Skrev en postning om social media fatigue på Researcher inatt. Nu på morgonen visar det sig att den postning som jag spann vidare på är borttagen. Sånt gör mig jävligt irriterad. Ta bort vilka poster som helst men ge fan i att ta bort de som har pingbacks till sig. Det är fan bättre att stå för eventuella felslut än att sätta sina vänner på pottan.

Mindnote: kör inte automatisk synk på Ipoden om inte hårddisken är inkopplad…