Jag har en plan

Alltså. En del har blivit störda av att jag mest skrivit en massa märkliga postningar om sociala medier här på deepedition.com. Varför har jag slutat att skriva om andra saker? Well, dels handlar det väl självklart om att jag skriver om det som jag för tillfället tänker på. Men jag förstår samtidigt: deepedition.com skapades inte för att vara (ytterligare) en metablogg om sociala medier.

Så tillsammans med min mer pr-insiktsfulla (och i det här fallet mer strategiska) vän har jag en idé. Eller man kanske kan kalla det en plan.

  • deepedition.com återgår till att handla om ”allt det andra”. Dvs mina åsikter om vad som händer utanför vår lilla sfär som springer längst fram av sociala medierna. Däremot kommer jag fortsätta att skriva om bloggning och teknik här men då utifrån bloggarens perspektiv.
  • jag kommer att prata om sociala medier på Researcher. Den bloggen har levt i skymundan ett tag men nu är det dags att låta den börja att leva igen. Researcher kommer att fyllas med mina tankar om sociala medier på ett brett sätt: marknadsföring och hur vi människor fungerar.
  • Same Same But Different, min och Sofias aka Mymlans gemensamma blogg om old vs new media kommer just handlar om medierna och de sociala medierna.

För övrigt så kan man följa mig på Research & Deploy.