En tur i sfären 1

Jag har haft löjligt mycket att göra under senaste tiden. Det har inneburit att min RSS-läsare nästintill sprängts av olästa postningar, något som också Doris&Rita var med om härförleden. Så jag tar mig ett par turer i sfären och för att minnas viktiga delar så delar jag dem med er.

Husmusen är tillbaka! Efter att ha slutat på Cult Design så väljer Frida att ta upp bloggandet på Husmusen igen. Mycket bra val – det är en inredningsblogg med rätt inriktning.

PGW har tagit en paus. Varför vet jag inte. Och tråkigt tycker jag att det är.

Loo har fått en son! En riktig söting och till på köpet har myndigheterna äntligen insett att hon är en alldeles utmärkt mamma. Grattis av hela deep-hjärtat!

Schmut skriver om Anso och hennes försök att få rätsida på sig själv med hjälp av DBT-behandling, och hur Region Skåne helt enkelt väljer att skita i folk och tar bort behandlingen. Vissa politiker gör mig så jävla förbannad att jag får mordlust.

drf pendlar och jämför pendlandets konst mellan Uppsala och Stockholm. Själv gör jag en mental not om att aldrig skaffa kunder i Uppsala :)

Att läsa Lisa aka Opassande är som att dricka en uppfriskande smoothie en varm sommardag. Som när hon skriver om sitt skrivande. När andra blivit pretto så fortsätter hon från klarhet till klarhet.

Och Studiomannen lämnar Discobollen. Fan, Peter. Du måste inse att man snart behöver sätta en digital GPS för att hänga efter dig!

Ulrika försöker v-logga och det verkar som om vi missat några intressanta klipp

Jag försöker att videoblogga, men det går inte, det är bara bröst överallt. Ärligt talat, att jag har ett respekterat arbete är ett under med tanke på vilka omedvetna urringningar jag kör.

Det här får räcka för första turen.