En sån där söndag som övergått i måndag
20080223039

Originally uploaded by deep.ed

Bilden visar Yodas favoritställe. Uppe i trappen. Verkligen mitt i huset. Total koll över nedervåningen, god koll på övervåningen. Och inatt, när jag travade i säng vid fyratiden, tog jag med henne in till sängen. Hon var lite orolig så efter ett tag tog HS henne ner på lådan. Efter det ansåg Yoda att det var morgon. Hon jagade tår under täcket, hoppade omkring på oss som försökte sova några timmar och härjade. Det var lite svårt att säga åt henne eftersom hon äntligen började att relatera till oss. Så vid femtiden tyckte Terrorprinsessan att det skulle vara roligare att vara lillmatte än att sova. De gick upp, lekte, TP gav Yoda sin dagliga ranson mat, bytte vatten och allt sånt.

Dagen har för övrigt inte varit speciellt spännande. Kompisar på besök, jag har försökt läsa ikapp lite bloggar, jag har varit och tvättat bilen och nu på kvällen gjort klart en enkät i PHPSurveyour efter att fått fulhackat mig in i mitt eget adminkonto.

Några saker jag lärt mig: USB-kopplingen mellan Macdatorn och N95:an fungerar sådär. Bluetooth går ungefär lika fort. Och jag har lärt mig att skriva upp mina lösenord för tjänster som jag använder mer sällan. Sen har jag lärt mig att ShoZus skalning av bildstorlekar suger; bilderna blir i usel kvalitet. Sen har jag säkert lärt mig en massa andra saker också.

Dagens bästa låt är helt klart ”Cordoba” med John Cale och Brian Eno.