En tur i vanitysfären

DVIJDVS har en intressant teori om raketskjutning vid nyår:

På nyårsafton stod jag på ett tak och såg ut över stan på alla rakter från tio i tolv till tio över. Undrar om alla miffon som bränner av sina tio i tolv är så jävla heta på tändaren att de bara inte kan hålla sig tio minuter till, undrar om deras klockor går för sakta, undrar om de skjuter av skiten för att bli av med ungarnas gnäll. Undrar om dem som får iväg sina rakter tio över tolv vaknade kalasfulla av alla andras rakter prick tolv, skyndade sig ut och lyckades få iväg sina en sisådär tio minuter försent.

Ajja filosofierar över hundars känsla för skor:

Vad faan är det som gör att en hund per automatik ska bita och attackera ett par tofflor? Eller bära/bita på skor. Fanns det ett urdjur som såg ut som så? Var det nån skojjig jävel som introducerat skiten på 1400 talet? Den komikern vill jag gräva upp och döda igen.

Lisa funderar över varför ingen kommenterar. Lisa: hört talas om konceptet jul, nyår och ledigheter? :)

1. Ni hatar mig.
2. Ni hatar att kommentera.
3. Ni vet inte hur man gör när man kommenterar.
4. Ni har insett att det är lönlöst att kommentera, eftersom jag nästan aldrig svarar.
5. Ni är trötta på hela blogg-grejen och har slutat kommentera i allmänhet.
6. Ni kommenterar visst det, men bara när jag skriver något som är värt att ödsla tid på.
7. Ni sitter fast under något väldigt tungt.

Problem med datorer har folk haft. DVIJDVS hade det i inlägget högst upp, Alter Ego har stora problem med sin blogg. Och PGW är irriterad över Edit-logon. Som bara hon ser som inloggad på Blogger. Det är tur att 404 är en sån vänlig själ. Själv hade jag händerna över bokstäverna S B S :)

Och Lotten modebloggar på sitt eget vis. Eller vad man nu ska kalla guldbrallor till Converse och hennes outdoor-fashionstatement. Jag tycker hon är snygg i allt :)