En fredag i januari
Sockertoppen

Originally uploaded by deep.ed

Jag och barnen var och åkte snowracer (”bob” säger jag fortfarande då och då – och när jag gör det tittar sonen frågande på mig). Jag åkte en gång – och spräckte framskidan på Solstickans snowracer…

Sen har jag inte lyckats med så mycket mer. Vaknade av en ilsken telefonsignal. Och insåg att klockan var 10.21. Barnen satt och kollade tv. Får nog nästan ta ut semester idag eftersom produktiviteten är lika med noll.

Går och lurar på ett nytt bloggprojekt. Spännande idé som kan bli en hit. Får se om det går i lås bara. Går och funderar på ett par av projekten jag jobbar med. Koncepten behöver gå i lås eftersom de är viktiga framtidsprojekt båda två – men på olika sätt.

Lyssnar på barnen som leker där uppe. Hör Terrorprinsessan säga: ”Mäh!”. Tänker på hur Solstickan förklarade att ”du är faktiskt bäst på att vara pappa” när vi var på väg hem från Sockertoppen. Ler ännu åt Terrorprinsessans ”men syskon är till för att bråka med” när jag frågade vad i helskotta de bråkade och tjafsade om innan vi gick ut.

Lite filmer:

och

och


Andra bloggar om: , , , , , ,