Stil och klass

Det går sannerligen utför. De tidigare stalkarbloggar som funnits har på något sätt haft en glimten i ögat. Ta Att Stalka Alex Schulman (som fick en roande stalkingblogg i sin tur – ryktesvis skapad av Schulmansskapad av stalkern själv), tyskungens framgångsrika blogg, eller Darkes tidiga mänskliga GPS:ande av Göran Greider. Men nu: en riktigt sorgligt ful och fullkomligt ironibefriad blogg som ska dissa Johan T Lindwall. Först och främst: det gjorde väl Miss Midja redan 20022004 på Dagens Media? Och herregud: Johan T Lindwall behöver inte hjälp för att bli dissad – han gör det så bra själv. (Hattip Mymlan)

Nä. Nån jävla kvalitet får det vara. Själv har jag rotat fram några gamla De Missanpassade-texter som jag och Angela aka Galatea, kräkte ur oss ”wayback in 2003”.

Andra bloggar om: , , , ,