Idiot och klantarsle

Via banal hittar jag Hanne Kjöllers text om nya sjukförsäkringsförslaget. Det vore väl enkelt att påpeka för fru Kjöller såna saker som att ”frisk” och ”sjuk” är definitionsfrågor och att det nya förslaget kommer uppenbarligen definiera personer som är ”sjuka” som varande friska vilket därmed totalt omintetgör hennes äppelkäcka hurra-rop. Så jag säger bara

jävla idiot.

En annan idiot är Husmark-Persson. Det här förslaget bevisar det.

null

Det är svårt att få det rätt. Expressen försöker sig på en re-write av en Guardian-artikel om sociala medier, och till på köpet visar det sig att Anna Skarin uppenbarligen gör en re-write av en re-write: hon hänvisar till Verldens Gang – men det är uppenbarligen Dagbladet.no som hon läst. Och lyckas att jämföra äpplen (typ Facebook) med päron (typ Twitter mfl) – vilket inte grundartikeln gör.

Klantarsle.