Saker som rör sig

Ingen av oss är förvånad egentligen men det är onekligen intressant att varken Researcher (Deepedition är ju en sorts anomali mellan vanityblog och blog om politikmediawhatever) eller Adland kom med i internetworlds bloggkalender… Och inte vann jag i Lottens julkalender heller. Beror antagligen på att jag faktiskt inte förstod vad den gick ut på. Jag är fan fyrkantig i min hjärna numera…

Uppdatering: Inte blev deepedition nominerad i Årets Politiska Blogg heller. Vilket, när man ser vilka som blev nominerade är lite roande onekligen. Men efter att ha spenderat sex år i sfären så börjar man bli van.
Oavsett: se fan till att rösta på Isabella. Och självklart på Blogge. Liksom ge Projo och Oscar Swartz lite röster. Och Louise.

Uppdatering: Man får väl vara nöjd med att Researcher åtminstone slog Köksveckan på Daytonas lista

Jag sitter och lurar på två nya projekt:

  1. Bok. Att via en wiki skriva en grundbok i planning på svenska. Och då att vi inom APG gör det tillsammans. Ska bara hitta en vettig wiki-app. De jag hitintills testat är antingen så basala att man dör av fulheten eller alltför avancerade och invecklade att man tappar bort sig i alla funktioner.
  2. En ny blogg. En annan adress. Att röra mig tillbaka in i anonymiteten. Strimla deeped, låta deepedition.com dö sotdöden.

Funderar över det här med ledighet. Jag har ledigt nu i mellandagarna. Varenda dag är fylld av aktiviteter, svärisarna har varit här sedan den 23e, idag kommer min farsa och hans fru, i övermorgon ska vi åka söderut, nyår ska firas med gamla studiekompisar i Norberg. Sen börjar jag jobba igen – och min kalender i januari-mars är överfylld. Det går inte in några fler projekt, men vis av erfarenheten vet jag att en sån sak alltid är dynamisk. Så jag skulle behöva sova. Vila. Ligga i ett bad. Läsa en roman för en gångs skull.

Det är en massa andra beslut som måste tas…