Önskelista

Jaja. mymlan har taggat mig för länge sedan. Och nån mer (som jag inte kan komma på). Och jag svarade på frågan på Facebook: Jag vill ha fred på jorden och en k-pist att fixa det hela med. Men det är bara två saker. Och mest en liten ironi. Så alltså: sju saker, extremt materialistiska: för alla vill väl ha mer kärlek och sex?

  • Pengar. Jag vill slippa fundera om kortläsaren kommer att ge mig fuck-finger i slutet av varje månad. Jag vill spara. Jag vill kunna köpa dyra saker utan att behöva göra upp en plan för det.
  • Nya glasögon. HS har en faster som är optiker. HS fick fem par nya brillor gratis härförleden. Själv har jag haft mina i snart fyra år. De är instant suddiga.
  • Nån som fixar igång fibern. Självklart är det så att de misslyckats. Säg mig den tekniska sak som fungerat för mig direkt. Just nu är det en router som verkar fattas… Vi la upp 20 lök men fick en låda på väggen. Fortfarande surfar man på BBB.
  • Några timmar extra per dygn. Det är självförklarande.
  • Platt-TV (egentligen en i varje rum men det blir tjatigt eftersom det innebär att jag skulle vara klar nu). För det är antagligen det enda sättet som det kommer att fungera med fibern.
  • Nya soffor (vi säger att det är en grupp så blir det en sak). De vi har nu köpte vi när Amanda föddes. De har varit med om både det ena och det andra.
  • Sa jag pengar?

Så ska det taggas. Och alla har redan gjort det. Here we go dock: on.reason, Not another planning blog, Tvivlaren (som är tillbaka), Johanna Graf, kajen, Älskade Beijing (vad hon vill ha – förutom ett frieri från Gustav) och DVIJDVS aka Gud.