Lite mp3, en onsdagsnattvandrande Fredrik och så Schmut

RIAA i USA är värre än deras svenska och europeiska motsvarigheter. Eller mer korkade (om det är möjligt). Gizmodo refererar till det pågående målet mot ett par som anklagas för att ha fildelat musik via KaZaa och RIAA förklarar i detta att deras brott är bevisat utifrån att de har rippat CD-skivor till sin dator.

It is undisputed that Defendant possessed unauthorized copies of Plaintiffs’ copyrighted sound recordings on his computer … Virtually all of the sound recordings on Exhibit B are in the ”.mp3” format. … Defendant admitted that he converted these sound recordings from their original format to the .mp3 format for his and his wife’s use.

(tipstack Jordan)
Andra bloggar om: , , ,
null
Ni får ursäkta men – nattvandra i Danderyd? På en onsdagskväll? Det låter ju som om statsministern fått se busliv, jodå. Herregud… Och det låter ju farligt också – jag menar: Reinfeldt har instant livvaktsskydd. Då lär många ligister, i Danderyd har de backslick och Porsche, sticka upp. (Själv var nattvandring en del av mitt jobb. Och då handlade det om Borlänge. Det är lite annat än Danderyd. Garanterat.)
Uppdatering: Ok. Det var luciavaka. Redan när jag nattvandrade hade den kvällen tappat i magnitud när det gällde festande… Och vi pratar fortfarande om… Danderyd…
Andra bloggar om: , ,
null
Schmut är så bra. Och ibland helt enkelt jävla briljant.