Jack-of-all-trades

Jag har spenderat kvällen med, på några månader, tredje tekniska specifikationen för en webbplats. Det handlar om att beskriva de olika relationer som diverse databasdelar ska ha med varandra, hur de olika delarna ska relatera till varandra i sökningar och filtreringar… Imorgon ska jag sitta i diverse telefonmöten för att försöka få den specifikationen att bli till en offert. Tidigare idag har jag skrivit klart dokumentation för kommunikationsstrategier. Och tittat över copy. Och planerat olika presentationer som kommer.

Nu tänker jag gå och sova. Imorgon ska jag skriva ytterligare dokumentation, återknyta till ett gammalt jobb som inte blev så mycket med men som nu är igång igen och lite smått och gott. Hemmavid, med (enligt dr HS) scharlakansfebersjuk dotter. De var upp för att ta en halsodling men det gick inte eftersom Terrorprinsessan inte fixade att någon drog med tops långt bak i halsen på henne…

Andra bloggar om: , , , , , ,